Plekancovi vzali gol

#1

Plekancovi vzali gol proti Spartě a připsali Eratovi, projeví se to ve fantasy i zpětně? :slight_smile: Spíš pro zajímavost, nejsem úchyl na každý bod, ale přesto, fair play je fair play :smiley:

2 Likes
#2

Jestli je kolo již vyhodnoceno, tak měnit body už nejde a zůstane současný stav.

2 Likes
#3

Ok, ok :slight_smile: Mělo by se to teda změnit, ale respketuji interní pravidla.

#4

Není šance, jak to udělat :slight_smile: Navíc pochybuju, že když se změní po dlouhé době střelec branky, že sázkovky převyhodnotí tikety :slight_smile:

4 Likes
#5

Ono to spíše než interní pravidlo je o technické stránce. Už jsem to v minulosti taky řešil. Po vyhodnocení kola není možný zásah do systému a opravovat body.

3 Likes