V našem obchodě máme novinku! Za 300 tokenů si nyní můžeš pořídit 10 kulatých nálepek Sazka Fantasy.
Novinka v obchodě
Svou odměnu si vybereš tak, že napíšeš na fantasy@sazka.cz ze své e-mailové adresy, kterou jsi registrován do hry a uvedeš, jakou odměnu chceš. Při objednávce nezapomeň napsat adresu, kam chceš samolepky zaslat.
Ahoj Janino, napiš na náš email fantasy@sazka.cz že chceš odměnu na Sazku a k tomu napiš svoje údaje ze Sazky. díky
Ahoj
nepište prosím do fóra svoje adresy, telefony a podobně - je to veřejné fórum (může ho číst doslova kdokoliv), nikdy nevíte, kdo to může čist a co s tím pak může udělat.
přesně jak bylo již napsáno - napište na fantasy@sazka.cz pokud chcete objednat z obchodu
mimochodem pokud se chcete s jiným uživatelem na něčem domluvit nebo tak (výměna lístků apod.), telefon nebo adresu mu pošlete raději jako soukromou zprávu.
A nepište ani cizí adresy a telefony, Tomáši Řepko, Kateřino Kristelová a všichni ostatní.
“Svou odměnu si vybereš tak, že napíšeš na fantasy@sazka.cz ze své e-mailové adresy, kterou jsi registrován/a do hry a uvedeš, jakou odměnu chceš.”
“V objednávce uveď e-mail, telefon, jméno a příjmení účtu na Sazka.cz, na který chceš odměnu připsat.”
(viz https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/static/shop)
Má i Sportka nějaké diskusní fórum? Docela by mě zajímalo, zda tam někdo taky píše podobné příspěvky jako tady: “V úterním tahu jsem vyhrál šedesát milionů, pošlete mi je poštou na adresu Karel Novák, Krátká 12, Lhota. Můj telefon je 728 456 789, telefon manželky Jarmily Novákové 607 123 456.”
Když už mi sem tato kolonka vyskočila, tak se zde zkusím poptat.
Co se tokenů týče, už mám zase nějaké ty bodíky nastřádané, tak jsem koukal, za co bych je případně mohl vyměnit. Všechny věci z nabídky už však mám, a tak přemýšlím, zdali je zkusit ještě pošetřit, nebo případně vzít něco, co už mám.
Vím, že se zde v minulosti řešilo například tričko pro rok 2019, nebo různé jiné typy dárků…(hrnky apod). Chtěl jsem se tak zeptat, jestli je v plánu přidat některý nový produkt, nebo jako v případě trička, jeho aktualizace pro nový rok.
Tak to by se svexo na ty trika mohly dát rovnou loga zmiňovaného klubu,ať je to stylové …mám dnes celkem špatný den,ale tímto jsi mně pobavil
…a snad už ten dnešek nabere lepší level …přeji všem super víkend